Дослідження показників неформальної комунікації у соціальних мережах для виявлення агентів загроз конфіденційності - Нікіфорова, Л.О.; Горох, Н.В.; Лєбєдєва, Г.О.; Салієва, О.В. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2016)
Наведено результати дослідження неформальної комунікації у соціальних мережах для виявлення агентів загроз конфіденційності. Описано розроблену комп’ютерну програму як засіб для проведення дослідження, надано приклад застосування розробленого засобу для аналізування конкретної соціальної групи.