Удосконалення захисту веб-ресурсів від атак на основі комбінованого евристично-статистичного підходу - Присяжний, Д.П. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2016)
Описано удосконалення захисту веб-ресурсів від атак, що базується на використанні комбінованого евристично-статистичного підходу. Захист використовує класифікацію найбільш розповсюджених атак, ймовірність даної атаки та евристичні заходи вибору протидії атаці.