Високостабільний регулятор температури напівпровідникового лазера для інтерферометрії - Косяк, І.В. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2016)
Проведено аналіз і дослідження систем температурної стабілізації. Розглянуто особливості розробки та побудови систем автоматичного регулювання температури. Запропоновано реалізацію високостабільного регулятора температури напівпровідникового лазера для інтерферометрії.