Нечітка система визначення якості цифрових зображень документів, які надано на мікрофільмування - Єгоров, П.М. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2016)
Представлено спосіб оцінки якості цифрових зображень документів, які призначені для мікрофільмування. Показано, що використання нечітких систем дозволяє визначити взаємозв’язок між властивостями цифрового зображення та можливістю отримання на його основі кадру мікрофільму, який відповідає нормативній документації з мікрофільмування.