До шевченківської бібліографії 1861 року - Федорук, О. (Слово і Час, 2008)
У статті висвітлюються деякі питання шевченківської бібліографії. На прикладі одного року (1861-го) й одного видання (“Северная пчела”) автор показує, наскільки ця бібліографія нині є неточною й неповною.