Традиційні сюжети та образи у світовій літературі: закономірності переосмислення - Оляндер, Л. (Слово і Час, 2008)
Рецензія на книгу: Анатолий Нямцу. Миф. Легенда. Литература (теоретические аспекты функционирования): Монография. – Черновцы, 2007. – 520 с.