Математичний апарат інтелектуального аналізу даних для прогнозування нелінійних нестаціонарних процесів - Шулькевич, Т.В.; Баклан, І.В.; Нестеренко, О.В.; Селін, Ю.М. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2017)
Викладено математичний апарат, який можна застосовувати у задачах аналізу даних різної природи задля прогнозування нелінійних нестаціонарних процесів.