Київський монастир Миколи Йорданського на планах ХІХ ст. - Попельницька, О. (Інститут історії України НАН України, 2007)
Дослідження присвячено неопублікованим планам XVII–ХІХ ст. київського жіночого монастиря Миколи Йорданського, що були виявлені в київських архівах.