Анізотропна фільтрація з використанням текстурних карт вагових коефіцієнтів - Романюк, О.Н.; Дудник, О.О. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2017)
Запропоновано метод використання спеціальних текстурних карт вагових коефіцієнтів для підвищення продуктивності обчислення вагових функцій у процесі анізотропної фільтрації текстур за рахунок використання заздалегідь розрахованих вагових коефіцієнтів.