Антична культура у середній школі: ретроспекція і сьогодення - Романюк, В. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2005)
Рецензия на книгу Л. Б. Куликовой. Классическая греко-римская мифология в структуре школьного образования - К.:Університетьсяке видавництво "Пульсари" , 2004 - 376 с.