Епістолярний діалог Володимира Винниченка з Розалією Ліфшиць (1911–1918) (продовження) - Миронець, Н. (Слово і Час, 2008)
Продовження. Початок див.: СіЧ. – 2007. – №9. – С. 48; №10. – С. 62; 2008. – №1. – С. 78; № 3. – С. 80.