Дослідження підприємства за допомогою системного підходу - Лисецький, Ю.М. (Математичне моделювання в економіці, 2014)
Розглянуто питання дослідження підприємств за допомогою системного підходу. Описано системні принципи та особливості їх застосування щодо економічних процесів. Сформульована програма системного аналізу підприємства як соціально-економічної системи. Наведено модель підприємства як відкритої системи.