За християнську Україну - Подрига, В. (Слово і Час, 2008)
Рецензія на книгу: Комариця М.М. Українська “католицька критика”: феномен 20 -30 -х рр. ХХ ст. / НАН України. ЛНБ ім. В.Стефаника. Відділення “Науково-дослідний центр періодики”. – Львів, 2007. – 328 с., іл.