Два поетичні генії – Тарас Шевченко й Шандор Петефі - Герасименко, Г. (Слово і Час, 2008)
Рецензія на книгу: Tarasz Sevcsenko. Kobzos: V logatott k ltem nyek / Forditotta We res Sandor; Шандор Петефі. Поезії: Вибрані твори / Перекл. з угор. Леонід Первомайський. – К., 2006. – 400 с. + 334 с.