Міжнародний теоретичний семінар у Кам’янці-Подільському - Волковинський, О. (Слово і Час, 2008)
14-17 травня ц. р. в Кам’янець-Подільському національному університеті було проведено міжнародний теоретичний семінар “Методологічні проблеми гуманітарних досліджень”. Цей захід став сьомою ланкою постійно діючого симпозіуму “Об’єкт і суб’єкт гуманітарного пізнання”, що декілька років поспіль проводиться редакцією альманаху “Studia Methodologica” спільно з різними науковими закладами. Загальна мета методологічного симпозіуму – створення метамови та концептуальних підходів для різноманітних методологічних напрямів, що функціонують чи можуть функціонувати в царині гуманітарних наук.