Ідеологема смерті в українських літературно-критичних дискурсах - Омельчук, О. (Слово і Час, 2008)
У статті досліджуються особливості рецепції смертей відомих письменників 20-30-х років (ХХ століття) в ідеологічно різних літературно-критичних дискурсах.