Об атрибутации изображений на электровых монетах Кизика - Покрасс, Ю. (Інститут історії України НАН України, 2007)
Автор статті розглядає усю різноманітність електових монет міста Кізика, або так званих «кізикинів». Проведена спроба пояснити, чому ці монети, що мали велике розповсюдження в античному світі, не копіювали попередні карбування, а кожного разу створювали нові типи.