Епістолярний діалог Володимира Винниченка з Розалією Ліфшиць - Миронець, Н. (Слово і Час, 2008)
Продовження. У попередніх публікаціях (див.: СіЧ. – 2007. – №9, 10, 2008. – № 1, 3, 6, 7) подано лише листи Р.Ліфшиць до В.Винниченка, оскільки листів-відповідей виявити не вдалося. З 1914 р. збереглося, хоч і не повністю, взаємне листування. З цього часу Р.Ліфшиць писала листи українською мовою, хоч і не завжди грамотно. Особливості авторського написання в основному збережено, лише унормовано вживання розділових знаків, літер і та и, ш та щ (раніше замість раніше і т.п.), м’якого знака, апострофа, великої літери та подвоєння приголосних.