Київські монети Володимира Ольгертодича: пріоритет політики чи економіки? - Климовський, С. (Інститут історії України НАН України, 2007)
Стаття розповідає про монети київського князя Володимира Ольгердовича. Автор розвідки спробував відповісти на питання: як, чому і для чого ці монети карбувалися у Києві у другій половині XIV ст.