Використання методу послідовних поступок для розв’язування задачі підвищення рентабельності виробництва малого підприємства - Квик, М.Я.; Цегелик, Г.Г.; Добуляк, Л.П. (Математичне моделювання в економіці, 2016)
Запропоновано використання методу послідовних поступок для розв’язування задачі підвищення рентабельності виробництва. Наводиться алгоритм розв’язування задачі в загальному випадку і його використання для розв’язання конкретного прикладу.