Кількісна оцінка ризиків збитків від аварій на потенційно небезпечних об’єктах - Стефанишин, Д.В.; Романчук, К.Г. (Математичне моделювання в економіці, 2016)
Розглянуто задачу кількісної оцінки ризиків збитків від аварій на потенційно небезпечних об’єктах з врахуванням можливості розвитку аварій за різними сценаріями. Задача вирішується в рамках сценарного підходу з використанням байєсівського перетворення ймовірностей аварійних подій.