Метод оцінки значущості за Фусселем – Веслі модельних сценаріїв системних аварій на потенційно небезпечних об’єктах - Романчук, К.Г. (Математичне моделювання в економіці, 2016)
В рамках сценарного підходу до кількісної оцінки ризиків збитків від аварій в складних інженерних системах з використанням байєсівського перетворення ймовірностей аварійних подій запропоновано метод оцінки значущості модельних сценаріїв системних аварій за ймовірністю та ризиком збитків.