Важливе джерело для досліджень з проблем українського середньовіччя: комплекси сфрагістичних пам'яток - Дмитрієнко, М.; Іщенко, Я. (Інститут історії України НАН України, 2007)
Рецензія на книгу: Алфьоров Олександр. Особові печатки Правобережної України: кінець ХVІІІ – перша половина ХІХ ст. – Біла Церква: видавець О.Пешонківський, 2005. – 98с., іл.