“Концерт” Б.-І. Антонича: виміри музичної структури поетичного тексту - Ільницький, М. (Слово і Час, 2008)
Автор виокремлює три виміри поетичного тексту вірша Б.-І. Антонича “Концерт” – поетикальний, метафізичний та психологічний, в єдності яких процес творчості постає як аналог космічної світобудови.