Айзеншток Ієремія - Селіверстова, С. (Слово і Час, 2008)
(4.03.1900-07.06.1980) – відомий російський і український філолог, знавець українського письменства, один із тих, хто піднімав нову хвилю українського літературного відродження на ниві літературознавства.