Технологічні аспекти реалізації онлайнової лексикографічної системи „Словники України” - Сидорчук, Н.М. (Інститут програмних систем НАН України, 2005)
Розкриваються основні технологічні аспекти реалізації онлайнової лексикографічної системи "Словники України". Описується архітектура системи, програмні засоби реалізації проекту, розглядаються внутрішньосистемні інформаційні потоки, розкривається внутрішня модель. Звертається увага на проблемні аспекти реалізації системи та ключові принципи організації інтерфейсу користувача.