Ієрархія факторів типових сценаріїв реалізації DDOS-атак. Часть 1 - Качинський, А.Б.; Ткач, В.М.; Поденко, А.А. (Математичне моделювання в економіці, 2017)
Запропоновано методологію ієрархічної структуризації когнітивних карт, що дозволяє визначити пріоритетність усунення причинних факторів для запобігання реалізації DDoS-атак.