Писемні джерела кінця XVIII - першої чверті ХІХ ст. З історії церкви у с. Старостинці на Вінниччині - Попельницька, О. (Інститут історії України НАН України, 2009)
Стаття присвячена вивченню комплексу писемних джерел з історії спорудження і функціонування церкви в селі Старостинці Вінницької області, зокрема вивченню біографій священиків цього храму.