“Каліський Парнас”: Михайло Селегій – воїн та письменник - Крупач, М. (Слово і Час, 2008)
Стаття – перша спроба систематизувати зібрані матеріали про життя та творчість М.Селегія – підполковника Армії УНР, письменника, одного із лідерів українського літературного руху 1920- х років в еміграції.