Вдосконалення концепції відмовостійкого керування повітряним судном - Комар, М.М. (Управляющие системы и машины, 2017)
Показано результати комп'ютерного моделювання методу компенсації наслідків відмов системи автоматичного керування повітряним судном під час польоту. Розглянуто підхід, заснований на методах теорії абсолютної нелінійної інваріантності і розробку систем автоматичного керування повітряним судном з використанням теорії абсолютної інваріантності, яка дозволить реалізувати ефективний метод керування повітряним судном.