Київ, Шовковична, 19: історія одного будинку - Друг, О.; Томазов, В. (Інститут історії України НАН України, 2009)
У статті за архівними матеріалами відтворюється історія однієї з найцікавіших будівель історичної частини Києва – прибуткового будинку на вул. Шовковичній, 19, спорудженого київським архітектором М.А. Вишневським на замовлення барона В.А. Ікскюля фон Гільденбанда.