Еротична лірика як літературознавча проблема - Мудрак, О. (Слово і Час, 2008)
У статті розглянуто специфіку близької до інтимної й водночас відмінної від неї еротичної лірики, її онтологічні й екзистенційні характеристики, особливості поетики.