ПАРКС як засіб реалізації розподілених хмарних обчислень - Федорус, О.М. (Штучний інтелект, 2016)
У статті викладений огляд технології ПАРКС, у якому відзначаються основні особливості, що дозволяють використовувати ПАРКС як засіб реалізації розподілених хмарних обчислень.