Швидке обчислення циклічної згортки багаторозрядних чисел на основі ШПФ у паралельній моделі обчислень - Терещенко, А.М.; Задірака, В.К. (Штучний інтелект, 2016)
Аналізується складність за кількістю однослівних операцій при реалізації операції ЦЗ (циклічної згортки) у паралельній моделі обчислень. Розглянуто методи обчислення ЦЗ, коли кожна точка згортки є багаторозрядним числом. Запропоновано швидкий метод обчислення ЦЗ такого виду на основі ШПФ невеликої довжини.