Досвід застосування електронних баз данних в історичних дослідженнях - Жданович, О. (Інститут історії України НАН України, 2009)
У статті розглядаються інформаційні бази даних, історія виникнення, класифікація та їх застосування в процесі історичного дослідження в рамках проектів Інституту історії України НАН України.