Моделювання підсистеми інтелектуального інструктора для комп’ютерного тренажера по навчанню сольфеджіо - Селіванова, А.В.; Мітрофанова, Н.Ф.; Болтач, С.В.; Ліщенко, О.М. (Штучний інтелект, 2017)
У статті розглядаються підходи до створення комп’ютерних тренажерів, аналіз їх функцій та структури, а також специфіка їх застосування у навчанні сольфеджіо. Досліджується проблема реалізації індивідуалізованого навчання у підсистемі інтелектуального інструктора тренажера.