Тілесно-міметичний метод аналізу художніх творів: суперечлива апологія - Штейнбук, Ф. (Слово і Час, 2008)
У статті у процесі розгляду таких теоретичних понять, як рід, жанр і творчий метод, репрезентуються та обґрунтовуються засади, можливості й перспективи застосування в сучасному літературознавстві так званого тілесно-міметичного методу аналізу художніх творів і на цій основі робиться спроба сформулювати оригінальні визначення зазначених термінів.