Архітектонічне оздоблення офітських мотивів у поетичному тексті - Волковинський, О. (Слово і Час, 2008)
У статті розглядаються основні архітектонічні засоби, задіяні в поетичному тексті з метою посилення офітських мотивів. Досліджується специфіка взаємин між предметно-формальними елементами літературного твору та його смисловим наповненням. Аргументується положення про те, що між архітектонічними засобами та мотивами офітського спрямування встановлюються характерні зв’язки взаємовідповідності.