Дослідження ХХІ століття - Тоїчкін, Д. (Інститут історії України НАН України, 2009)
Рецензія на книгу Mashtang Khorasani. Arms and Armor from Iran. The bronze Age to the End of the Qajar Period. - Tubingen, Germany: Legat-Verlag GmbH & Co. KG, 2006. (Манучегр Хорасані. Наступальна та захисна зброя з Ірану. Від бронзового віку до епохи Каджарів).