Наближення інноваційної сфери України до ЄС - Войтович, А.І.; Дубинський, Г.П. (Наука та наукознавство, 2015)
У статті розглядаються можливості інтеграції інноваційної сфери України в науково-технічну та інноваційну сферу Євросоюзу, досліджуються ймовірні сценарії інтеграції. Висвітлюються окремі питання фінансування наукових досліджень та розробок в ЄС. Розглядаються проблемні питання розвитку інноваційної діяльності в Євросоюзі в галузях, які мають в Україні суттєвий експортний потенціал, – в кольоровій та чорній металургії.