Про стан підготовки "Великої української енциклопедії" (стенограма співдоповіді на засіданні Президії НАН України 27 грудня 2017 року) - Локтєв, В.М.; Киридон, А.М. (Вісник НАН України, 2018)
У співдоповіді порушено важливі питання, пов’язані з реалізацією фундаментального видавничого проекту загальнонаціонального значення — підготовки і видання багатотомної «Великої української енциклопедії».