М.І.Туган-Барановський (150 років від дня народження) - Звонкова, Г.Л. (Наука та наукознавство, 2015)
В цьому році виповнилося 150 років від дня народження Михайла Івановича Туган-Барановського – першого українського економіста-східноєвропейця.