V Міжнародна конференція «Космічні технології: сьогодення та майбутнє» - Мітрахов, М.О.; Литвинко, А.С. (Наука та наукознавство, 2015)
19–21 травня 2015 р. у Дніпропетровську пройшла 5-та Міжнародна конференція «Космічні технології: сьогодення та майбутнє». Вона проводиться кожні два роки під егідою Міжнародної академії астронавтики (International Academy of Astronautics) за підтримки американської компанії з виробництва супутників, космічної техніки та озброєнь Orbital ATK, компанії-розробника автоматизованих систем для виробництва композитних матеріалів у космічній галузі MIKROSAM (Македонія) та Фонду премії американського фантаста Хайнлайна, який заповів кошти на розвиток астронавтики та космічної науки, Trust Heinlein Prize.