Антон Григорович Наумовець (до 80-річчя від дня народження) (Наука та наукознавство, 2016)
Відомий український фізик-експериментатор і організатор науки, академік НАН України (з 1997 р.), її перший віце-президент (з 2013 р.) Антон Григорович Наумовець відзначив свій 80-річний ювілей.