Катастрофа на ЧАЕС 30 років тому. Як це було? - Бар’яхтар, В.Г.; Прістер, Б.С.; Уманець, М.П. (Наука та наукознавство, 2016)
Тези доповіді на Міжнародному форумі «Уроки Чорнобиля – для ядерної безпеки світу»