Академіку НАН України К.М. Ситнику – 90 (Наука та наукознавство, 2016)
3 червня 2016 р. виповнилося 90 років від дня народження відомого українського фітобіолога, організатора науки та громадського діяча, академіка НАН України Костянтина Меркурійовича Ситника.