Трансформація євроінтеграційного потенціалу національної економіки - Головатюк, В.М. (Наука та наукознавство, 2016)
Стаття є продовженням вивчення особливостей механізмів інтеграції України в соціально-економічне середовище ЄС, розглянутих у статті «Інноваційність української економіки в контексті європейської інтеграції».