Першого віце-президента НАН України академіка А. Г. Наумовця нагороджено медаллю ЮНЕСКО (Наука та наукознавство, 2016)
11 жовтня 2016 року у штаб-квартирі ЮНЕСКО в Парижі відбулася чергова церемонія нагородження медаллю ЮНЕСКО «За внесок у розвиток нанонауки та нанотехнологій». Серед цьогорічних лауреатів – перший віце-президент Національної академії наук України, голова Секції фізико-технічних і математичних наук НАН України академік НАН України Антон Григорович Наумовець.