Ф.С. Бабичев (100 років від дня народження) (Наука та наукознавство, 2017)
Бабичев Федір Семенович — відомий український хімік-органік, академік НАН України (1973). Ф.С. Бабичев — заслужений діяч науки і техніки України (1997). Лауреат Державної премії України (1998), премій НАН України ім. Л.В. Писаржевського (1986) та А.І. Кіпріанова (1995). Має ордени та медалі.