Г.Н. Доленко (100 років від дня народження) (Наука та наукознавство, 2017)
Доленко Григорій Назарович — учений-геолог, академік АН УРСР (1979), доктор геолого-мінералогічних наук (1961), професор (1963). Г.Н. Доленко — лауреат Державної премії УРСР (1971), премії ім. В.І. Вернадського АН УРСР (1977), його нагороджено орденами та медалями.